Web Design & Ontwikkeling

Van websites en blogs tot webwinkels en online reservatiesystemen. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Lees meer

Social Media

Niet de tijd of kennis om sociale media volledig te benutten? Ik help je klanten te bereiken daar waar ze het meeste tijd doorbrengen.

Lees meer

Digitale Marketing

Een iets wat vage term met enorme mogelijkheden. Een nieuwsbrief of blog starten, advertentiecampagnes opzetten en nog zo veel meer.

Lees meer

Consultancy

Naast mijn specifieke diensten bied ik ondernemingen ook hulp en advies en zoeken samen oplossingen op maat voor digitale problemen.

Lees meer

Goed, goedkoop én snel?

Een goede en snelle service zal niet goedkoop zijn... een goedkope en snelle service zal niet goed zijn... en een goede en goedkope service zal niet snel zijn. Jij mag kiezen :-)

Goed

Goedkoop

Snel

Web Design & Ontwikkeling

Your website is your greatest asset. More people view your webpages than anything else. - Amanda Sibley

Een website is het uithangbord van jouw bedrijf. Investeren in een goede website is investeren in de toekomst van jouw bedrijf of organisatie, want een goede website betaalt zichzelf vele malen terug. Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat dit een ingewikkeld, stresserend en extreem duur project hoeft te zijn.

Een professionele website die mooi oogt op elke toestel en bezoekers converteerd in betalende klanten, mét aandacht voor online marketing, SEO en conversie, én dat allemaal tegen een betaalbare prijs? Neen, dat is niet te mooi om waar te zijn!

Naast gewone websites bouw ik ook blogs, webwinkels en online systemen zoals reservatietools, volledig op maat van jou.

Social Media

Mobile is not the future, it is the now. Meet your customers in the environment of their choice, not where it’s convenient for you. - Cyndie Shaffstall

Jouw doelgroep ontmoeten daar waar ze de meeste tijd doorbrengen, daar draait social media marketing om. Heb je al enkele social media accounts, maar wil het toch maar niet lukken om het de moeite waard te maken? Of heb je de tijd nog niet gevonden om er mee bezig te zijn? Dan neem ik het met plezier van je over!

Want hoe werkt dat adverteren op Facebook nu eigenlijk? Welk soorten posts hebben het meeste effect? Hoe converteer ik volgers naar klanten? En welke social media kanalen moet ik überhaubt gebruiken?

Samen bespreken we de mogelijkheden en plannen een strategie op maat voor jouw project.

Digitale Marketing

The best marketing doesn't feel like marketing. - Tom Fishburne

"Build it and they will come" is, spijtig genoeg, niet langer van toepassing. De dag van vandaag komen klanten niet zomaar naar je toe. Ze moeten je eerst kennen. Ze moeten je eerst vertrouwen. Waar je vroeger nog weg kon komen met outbound marketing, waarbij je volop ging adverteren en hopen dat je enkele leads zou krijgen, is inbound marketing nu de nieuwe norm. Dit is niet alleen efficiënter, maar ook vele malen goedkoper!

Door jouw potentiële klanten waardevolle informatie te bezorgen via je website en social media, komen ze vanzelf naar je toe. Het is onze taak om er voor te zorgen dat de informatie bij hen terechtkomt en dat ze warm gemaakt worden om met jou zaken te doen.

Samen bekijken we jouw doelgroep en hoe je het vertrouwen kan winnen van potentiële klanten door ze te helpen met hun probleem en te zorgen dat ze voor jouw oplossing kiezen.

Consultancy

It's the little details that are vital. Little things make big things happen. - John Wooden

Naast de voorgaande specifieke diensten hierboven bied ik ook hulp en advies aan en zoeken samen oplossingen op maat voor digitale problemen. Wil je eens een volledige doorlichting van jouw website, social media, digitale marketing en online aanwezigheid, met advies hoe je deze kan verbeteren? Dan help ik je hier graag mee!

En zoals altijd is alles volledig op maat en met een persoonlijke aanpak.

Certificaties

Praten over jouw project?

Wil je samen met mij jouw project en de mogelijkheden bespreken? Dan zit ik graag eens samen!

Stuur mij een mailtje