Helping you climb
digital mountains.

Ik help jouw bedrijf met betaalbaar web design en digitale marketing. Samen bedenken we oplossingen op maat voor jouw project, rekening houdend met jouw doelen, wensen en budget.

Over Sherpa Media en mezelf

Ignoring online marketing is like opening a business and not telling anyone. It's no longer a question if you go online, but how well you do it.

Sherpa Media is een one-man digital army. In 2016 werd Sherpa Media geboren vanuit mijn passie voor ondernemen, design, marketing en mensen helpen. Tijdens mijn studies bedrijfsmanagement/marketing leerde ik rechtstreeks van mensen met jarenlange ervaring in de sector en deze kennis en vaardigheden gebruik ik om jou te helpen digitale bergen te beklimmen.

Ik ben alvast klaar om er samen met jou in te vliegen! Jij ook?

Senne Vandenputte

Je kan meer lezen over mezelf, mijn intresses en ervaring hier.

Wat ik doe

Valt het je op dat er op deze website overal Jij staat in plaats van U? Ik las eens dat je jouw website bezoekers moet aanspreken zoals je dat in het echte leven zou doen. En dat is ook meteen mijn aanpak: persoonlijk, informeel en open. Geen tientallen verschillende contactpersonen, ingewikkelde processen en structuren, maar een persoonlijk aanspreekpunt en flexibele oplossingen op maat van jouw project.

Je hoeft je ook niet blauw te betalen hiervoor zoals bij grotere bureaus en agentschappen. Doordat ik alleen werk en op freelance basis kan ik jou oplossingen op maat bieden rekening houdend met jouw wensen, doelen en budget.

Bekijk mijn werk

Praten over jouw project?

Wil je samen met mij jouw project en de mogelijkheden bespreken? Dan zit ik graag eens samen!

Stuur mij een mailtje

Wat ik doe

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra.

Web Design & Ontwikkeling

Van websites en blogs tot webwinkels en online reservatiesystemen. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Social Media

Niet de tijd of kennis om sociale media volledig te benutten? Ik help je klanten te bereiken daar waar ze het meeste tijd doorbrengen.

Digitale Marketing

Een iets wat vage term met enorme mogelijkheden. Een nieuwsbrief of blog starten, advertentiecampagnes opzetten en nog zo veel meer.

Consultancy

Naast mijn specifieke diensten bied ik ondernemingen ook hulp en advies en zoeken samen oplossingen op maat voor digitale problemen.

Lees meer over mijn diensten

Praten over jouw project?

Wil je samen met mij jouw project en de mogelijkheden bespreken? Dan zit ik graag eens samen!

Stuur mij een mailtje